top of page

Meedoen?

Deze podcast kan alleen gemaakt worden doordat mensen hun ervaringen delen.

 

Jouw verhaal kan mensen inspireren
 

Ook al vind je je eigen situatie heel gewoon. Elk verhaal is uniek en geeft iets anders weer en helpt anderen bij hun beeldvorming. Zo kan het dus ook! Geen verhaal is hetzelfde ook al zijn sommige samenstellingen van buiten af gezien dat wel. Iedereen heeft zijn eigen overwegingen en ervaring.

Leg je eigen verhaal op een bijzondere manier vast 

In een interview vertel je vaak op een andere manier over je ervaring en overwegingen dan in een gewoon gesprek. Jij bepaalt zelf wat er in de aflevering komt, je blijft zelf de baas. Leg je verhaal vast in deze bijzondere vorm voor later. Je kunt met naam en toenaam, maar ook anoniem meedoen. Dat kunnen we samen afspreken.

Wil je ook je verhaal delen bij Kroost?


​Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Stuur me een bericht, dan neem ik contact met je op. 

Of tip iemand anders om mee te doen!

Ken je iemand met een mooi verhaal voor deze podcast? Deel het! 
Ik sta open voor alle verhalen van onconventionele moderne gezinnen. Zo zou ik heel graag bijvoorbeeld nog iemand willen spreken die een kind opvoed met zijn of haar beste vriend(in) zonder dat er sprake is van een liefdesrelatie. Maar, zoals gezegd ik sta open voor alle verhalen, misschien wel zo bijzonder dat ik het nog niet van te voren bedenken kon. Zodat ik weer denk; zo kan het dus ook!

Stuur Kroost een bericht

Bedankt voor je bericht!

bottom of page